Nar Ekşili Sultaniye Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kayısı ve erikleri 10 dakika sıcak suda bekletin. Eriklerin çekirdeklerini çıkarın ve her kayısının içine bir adet erik koyun. Göbek marulu iri doğrayıp servis tabağına alın. İri doğranmış domates ve salatalığı üzerine ekleyin. Erikli kayısı, ceviz, dereotu, maydanoz, nane ve fesleğenle süsleyin. Nar ekşisi, zeytinyağı ve tuzu küçük bi kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirdikten sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL