Nar Ekşili Sultaniye Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kayısı ve erikleri 10 dakika sıcak suda bekletin. Eriklerin çekirdeklerini çıkarın ve her kayısının içine bir adet erik koyun. Göbek marulu iri doğrayıp servis tabağına alın. İri doğranmış domates ve salatalığı üzerine ekleyin. Erikli kayısı, ceviz, dereotu, maydanoz, nane ve fesleğenle süsleyin. Nar ekşisi, zeytinyağı ve tuzu küçük bi kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirdikten sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL