Mantar Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları boylamasına ince doğrayın ve kaseye alın. Çekirdeklerini çıkarıp ortadan ikiye böldüğünüz siyah ve yeşil zeytinleri, kıydığınız maydanozu ilave ederek karıştırın. Közleyip kabuğunu soyduğunuz kırmızı biberi küçük küçük, taze soğanları da istediğiniz büyüklükte doğrayın. Soğan ve biberleri mantarların üzerine ilave edin ve bütün malzemeyi harmanlayın. Ayrı bir kapta zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırın. Karışımı salatanın üzerine gezdirin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...