Krema Soslu Mevsim Salatası

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Salata için mantarı yıkayın ve zarını soyun. Küp şeklinde doğrayın ve limonlu az suda 5 dakika haşlayıp, süzün.
-
2
Salata kasesine aldığınız mantarın üzerine semizotu yaprağı, piyazlık doğranmış soğan, dilimlenmiş turp ve iri kıyılmış dereotunu gelişigüzel yerleştirin. Domatesin çekirdeğini çıkarıp, küp şeklinde doğrayın ve mısırla birlikte salataya ekleyin.
-
3
Dolmalık fıstığı ayçiçeği yağında hafif rengi dönene kadar kavurduktan sonra sebzelere ilave edin. Balzamik sirke ile limon suyunu karıştırıp, üzerine gezdirin.
-
4
Sos için derin bir kapta krema, sarımsak, zeytinyağı ve tuzu karıştırıp, en son salataya katın. Tatların birbirine karışması için tüm malzemeyi karıştırın ve biberle süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL