Karides ve Enginar Kalpli Salata

Karidesin denizden gelen lezzeti, enginarın zarafetiyle buluşuyor. Taze yeşillikler, limon ve zeytinyağıyla harmanlanarak sofranıza hafiflik ve şıklık katıyor. Sağlıklı, dengeli ve göz alıcı bir seçim!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karidesleri haşlayıp, bir kenara alın. Yıkanmış ve süzülmüş Akdeniz yeşilliği ile göbek salatayı elinizle koparıp, derin bir kaseye alın. Karides, ortadan ikiye bölünmüş enginar kalbi, ince kıyılmış salatalık ve kırmızı biberi yeşilliklerin üzerine gelişigüzel yerleştirin.
-
2
Sos için, zeytinyağı ve limon suyunu karıştırıp salatanın üzerine gezdirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL