Tavuk göğsünü ince fileto halinde dilimleyin. Üzerine tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyerek marine edin. Izgara tavada orta ateşte 3-4 dakika her iki tarafını pişirin. Bir kenara alın.
Karışık yeşillikleri geniş bir kaseye alın. Üzerine dilimlenmiş avokadoyu ilave edin. Izgara tavukları ve ananasları ekleyin. Susam ve çörek otunu serpiştirin.
Sosu için küçük bir kasede zeytinyağı, balzamik sirke, hardal, limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırın. Salatanın üzerine gezdirin ve hafifçe karıştırın. Servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.