Hardal Soslu Salata

Taze yeşillikler, zeytinyağı ve hardalın karakteristik tadıyla buluşuyor. Sofralarınıza canlılık ve özgünlük katan, hafif ama etkili bir lezzet.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Salatayı yıkayıp temizledikten sonra, derin bir kaba koyun. Zeytinyağı, limon suyu, hardal ve tuzu bir küçük kabın içinde iyice karıştırın.
  • 2
    Servisten hemen önce salataya hazırladığınız sosu dökün ve iyice karıştırın. Hemen servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...