Girit Salatası

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifiyle girit salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle tavuk etini bol su ile haşlayın. Diğer taraftan süzme yoğurt ve kesme şekeri bir kaseye alın. Üzerine yarım su bardağı tavuk suyu ekleyip karıştırarak ezin. İçine krema, limon suyu, tuz, karabiber, ince kıyılmış taze nane ve maydanoz ekleyin.
-
2
Eti şerit şeklinde doğrayın. Yoğurtlu karışıma ekleyip karıştırın. İnce kıyılmış taze soğan ile süsleyin. Buzdolabında yarım saat bekletip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL