Bezelyeli Salata

Bezelyenin hafif tatlı aroması, taptaze sebzelerle buluşuyor; zeytinyağı ve limonla dengeleniyor. Pratik, besleyici ve ferah bir salata… Sofralarınıza doğanın en canlı yeşilini taşıyın!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Taze bezelye kullanacaksanız, bezelyeyi tuzlu suda haşlayın. Maydanoz, dereotu ve naneyi ince kıyın. Biberleri küp, soğanı da küçük doğrayın.
  • 2
    Tüm malzemeyi derin bir kasede karıştırın. Sos malzemesini çırpıp, salatanın üzerine gezdirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...