Ada Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Domates, fesleğen ve rokayı yıkayıp, suyunu süzdürün. Domateslerin kabuklarını soyup, küp doğrayın. Fesleğeni kıyın. Rokayı elinizle parçalayın. Domates, fesleğen ve rokayı geniş bir kaba alın. Sos için tüm malzemeyi karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin. Bir kaç yaprak rokayı da küçük boy bir turta çemberinin iç kenarına yerleştirin. Ortasına domates ve fesleğen koyun. Servis tabağına ters çevirip çıkarın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL