Jöle Şekerlemeler

Renkli ve tatlı bir eğlence! Her lokmada meyve tadı ve yumuşaklıkla dolu bu jöle şekerlemeler, tatlı krizlerinize mükemmel bir çözüm
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Jölelerin her birini iki buçuk çay bardağı sıcak suda eritip iki buçuk çay bardağı soğuk su ekleyip karıştırın (eğer pakette farklı bir ölçü varsa jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın).
-
2
Hazırladığınız çilekli ve limonlu jölelerden istediğinizi buz kalıplarına, istediğinizi düz bir zemine dökerek buzdolabına yerleştirin ve 3 saat bekletin. Düz zemine yaydığınız jöleye kurabiye kalıplarıyla şekil verin.
-
3
Buz kalıplarından çıkardığınız ve kalıpla şekillendirdiğiniz jöle şekerlemelerini toz şekere bulayarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL