Üzümlü Risotto
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Esmer şeker ve tereyağını tencereye alıp, orta ateşte kavurun. Küp doğranmış elmayı, üzümle birlikte kavurun ve tencereye ilave edin. Ayrı bir yerde pirinç ve tarçını 2-3 dakika kavurup, tencereye alın. Masalayı ekleyin. Elma suyunu ilave edip, suyunu çekene dek karıştırın. Ocağın ısısını yükseltin. Tuzunu ayarlayıp, su ilave edin. Hafif sulu kıvamlı kalana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL