Kestaneli Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirinci tuzlu sıcak suda 1 saat kadar bekletin. Yıkayıp süzün. 1 adet soğanı incecik kıyın. Bir tencerede yağın yarısı ile soğanı pembeleştirin. Tavuk etini ilave edip biraz kavurun. 2 su bardağı sıcak su ilave edip suyunu çekinceye kadar pişirin. Başka bir tencerede kalan yağda kıyılmış 2 adet soğanı pembeleştirip pirinci ilave edin. Birkaç dakika kavurun. Bütün baharatlar, tuz, kıyılmış dereotu ve 4 su bardağı sıcak suyu ekleyin. 10-15 dakika sonra kuş üzümü, küçük kesilmiş kayısı ve fıstığı ilave edip karıştırın. Son olarak etleri ve kestaneleri de ekleyip kısık ateşte 10 dakika daha pişirin. 5 dakika dinlendirin. Kıyılmış dereotu ile süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.