1 .ETİ küçük bir tencereye alıp, suyunu salıp yeniden çekene dek kavurun. Üzerini geçecek kadar su ekleyin ve yumuşayıncaya kadar pişirin. 2. Sıvı yağı ayrı bir tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine salça ve yıkanıp süzülmüş bulguru katın. Birkaç dakika kavurduktan sonra suyu ve pişmiş eti ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakın. 3. Diğer taraftan kapariyi sudan geçirip süzün. Tereyağını eritip üzerine kapariyi ekleyin. Kısık ateşte karıştırarak birkaç dakika sote edin. Pilav suyunu yarı yarıya çekince, kapariyi üzerine ekleyip karıştırın. Suyunu tamamen çekince tencerenin üstüne kağıt havlu koyup, kapağını kapatın. 10 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.