Domatesli Arpa Şehriye Pilavı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sıvı yağ ve tereyağını tencereye alın. Tereyağı eriyince şehriye ilave edip, pembeleşene dek kısık ateşte karıştırarak kavurun. Kabuğu soyulup küp doğranmış domates ekleyip 2 dakika daha kavurun. Su ilave edin. Tuzunu ayarlayıp kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısın. Tencerenin kapağı kapalı olarak suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alıp 15 dakika dinlendirin. Karabiber serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL