Nektarin ve Üzümlü Pasta

Nektarin ve üzümlü pasta, nektarinin ferahlatıcı ve lezzetli tadıyla sofralarınızı renklendirecek bir pasta tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bisküviyi robottan geçirin veya havanda dövün. Jöleyi su ve toz şeker ile birlikte bir tencereye koyup, karıştırarak pişirin ve ılınmaya bırakın. İki buçuk çay bardağı jöleyi bisküvi ile karıştırıp, dilediğiniz bir pasta kabının içine elinizle bastırarak yayın.
-
2
Ayrı bir kapta 1 çay bardağı jöleyi yoğurtlarla karıştırın ve bisküvinin üzerine yaydıktan sonra derin dondurucuda 1 saat bekletin. Üzerine dilimlenmiş nektarin ve üzümleri yerleştirip, kalan jöleyi gezdirin.
-
3
Donması için 1 gece buzdolabında bekletin ve ertesi gün dilimleyerek, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL