Sofra
Kat kat milföy hamuru, taze muz ve kremanın birleşimiyle oluşturulan bu hafif pasta, hem göze hem de damağa hitap eder.

5 Adet
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    4 adet muz

    5 adet milföy hamuru

    2 su bardağı süt

    5 çay kaşığı süt

    1 kahve fincanı un

    1 su bardağı toz şeker

    Üzeri için:

    Kakao

Milföy hamurlarını ikiye kesip, 10 parça hamur elde edin. Üzerlerini çatalla delip, önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşene dek pişirin.

2 su bardağı süt, un, toz şekeri karıştırarak muhallebi kıvamı alana dek pişirin ve ocaktan alın. 2 adet muzu çatalla ezip karışıma ekleyin. 1 adet milföy hamurunun üzerine fırça ile 1 çay kaşığı süt sürün. 1 yemek kaşığı muzlu karışımı yayıp, 2-3 adet halka doğranmış muz dilimi yerleştirin. Üzerine 1 adet milföy hamuru koyun. Kakao serpin. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Soğuk olarak servis yapın.