Jöleli Pasta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çilek jölesini bir buçuk su bardağı sıcak suda eritin. Üzerine bir buçuk su bardağı soğuk su dökün. Hazırladığınız jöleyi, kalp şeklinde bir kalıbın yarısına kadar doldurun. Buzdolabına koyup, dondurun. Muzu kalp şeklinde dilimleyin ve kararmaması için limon suyu damlatın. Jöleyi dolaptan çıkarıp, üzerine muz dilimlerini dizin. Kalan jöleyi de üzerine ekleyin. Tekrar dolaba koyun. Donunca dolaptan çıkarın. Servis tabağına ters çevirip, çıkarın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...