Tofulu Krep

Tofulu Krep

Tofulu krep, hem lezzetli hem de besleyici bir alternatif sunan, vegan ve vejetaryen dostu bir krep seçeneğidir.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kabın içinde yumurtaları ve sütü çırpın. Topaklanmaması için unu yavaş yavaş ilave edin. Kabartma tozu ve tuzu katarak, boza kıvamına gelene kadar bütün malzemeyi çırpmaya devam edin.
  • 2
    Yapışmaz yüzeyli bir tavaya 1 kepçe krep karışımından yayın. Her iki yüzünü de kızartın. İç malzeme için, tofu, kurutulmuş domatesler, zeytinyağı, maydanoz, dereotu, tuz, kimyon ve karabiberi mikserle karıştırın.
  • 3
    Hazırladığınız içten, 3 yemek kaşığı kreplerin kenarına koyun. Rulo şeklinde sararak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...