Tofulu Krep

Tofulu Krep

Tofulu krep, hem lezzetli hem de besleyici bir alternatif sunan, vegan ve vejetaryen dostu bir krep seçeneğidir.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kabın içinde yumurtaları ve sütü çırpın. Topaklanmaması için unu yavaş yavaş ilave edin. Kabartma tozu ve tuzu katarak, boza kıvamına gelene kadar bütün malzemeyi çırpmaya devam edin.
  • 2
    Yapışmaz yüzeyli bir tavaya 1 kepçe krep karışımından yayın. Her iki yüzünü de kızartın. İç malzeme için, tofu, kurutulmuş domatesler, zeytinyağı, maydanoz, dereotu, tuz, kimyon ve karabiberi mikserle karıştırın.
  • 3
    Hazırladığınız içten, 3 yemek kaşığı kreplerin kenarına koyun. Rulo şeklinde sararak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...