Patatesli Tepsi Çöreği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hamur için tüm malzemeyi yoğurup ele yapışan yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. Üzerini streç filmle kapatıp oda ısısında 30 dakika dinlendirin. Sürenin sonunda hamur iki katına çıkmış olacak.
-
2
Elinizi zeytinyağı ile yağlayıp hamuru yağlanmış 30 cm çapındaki fırın kabına alın. Üzerine domates ve zeytin yerleştirin. Daha sonra kekik serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL