Patatesli Tepsi Çöreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Hamur için tüm malzemeyi yoğurup ele yapışan yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. Üzerini streç filmle kapatıp oda ısısında 30 dakika dinlendirin. Sürenin sonunda hamur iki katına çıkmış olacak.

  • 2

    Elinizi zeytinyağı ile yağlayıp hamuru yağlanmış 30 cm çapındaki fırın kabına alın. Üzerine domates ve zeytin yerleştirin. Daha sonra kekik serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Dilimleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...