Akdeniz'in en özel lezzetlerinden biri! Zahterin keskin ve aromatik tadı, zeytinyağının pürüzsüz dokusuyla birleşiyor. Zeytinyağlı Zahter, sofranıza farklı bir meze deneyimi sunar.
Zahteri iyice yıkayın. Kaynar suda 3-4 dakika haşlayın. Ardından soğuk sudan geçirip süzgece alın. İyice süzdürdükten sonra temiz bir mutfak bezinin üzerine serip fazla suyunu alın.
Servisten önce karıştırın. Oda sıcaklığında zeytinyağı gezdirerek servis yapın.
AŞÇININ NOTU
Sofra Sırları
* Zahteri çok fazla haşlamayın. Hafif diri kalacak şekilde haşlanması yeterlidir.
*Nar ekşisi, limon ve zeytinyağı oranını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Zahter çok baskın bir aroma taşıdığı için asiditeyle dengelenmesi önemlidir.
*Zahteri 1-2 gün önceden marine edip bekletirseniz daha lezzetli olur.
Takipten Çıkmak istiyor musun?
AŞÇININ NOTU
Sofra Sırları
* Zahteri çok fazla haşlamayın. Hafif diri kalacak şekilde haşlanması yeterlidir.
*Nar ekşisi, limon ve zeytinyağı oranını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Zahter çok baskın bir aroma taşıdığı için asiditeyle dengelenmesi önemlidir.
*Zahteri 1-2 gün önceden marine edip bekletirseniz daha lezzetli olur.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.