Peynirli Kanepe

Peynirli Kanepe

Şık ve lezzetli bir başlangıç! İnce dilimlenmiş taze ekmeklerin üzerine sürülen krem peynir, hafif baharatlar ve taze otlarla zenginleştirilmiş.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Rendelenmiş beyaz peynir, sarımsak, ayçiçek yağı, pul biber, tuz ve limon suyunu karıştırın. Harcın kıvama gelmesi için buzdolabında yarım saat bekletin.
  • 2
    Kepekli tost ekmeklerini istediğiniz şekilde kesip üzerlerine hazırladığınız peynirli harçtan sürün. Üzerilerini kiraz domates ve nane ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...