Peynirli Kanepe

Peynirli Kanepe

Şık ve lezzetli bir başlangıç! İnce dilimlenmiş taze ekmeklerin üzerine sürülen krem peynir, hafif baharatlar ve taze otlarla zenginleştirilmiş.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Rendelenmiş beyaz peynir, sarımsak, ayçiçek yağı, pul biber, tuz ve limon suyunu karıştırın. Harcın kıvama gelmesi için buzdolabında yarım saat bekletin.
  • 2
    Kepekli tost ekmeklerini istediğiniz şekilde kesip üzerlerine hazırladığınız peynirli harçtan sürün. Üzerilerini kiraz domates ve nane ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...