Pancarlı Humus

Pancarlı Humus

Pancarın canlı rengi ve tatlı aromasıyla zenginleşen bu humus, klasik lezzete modern ve sağlıklı bir dokunuş katıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Nohudu bir kaba alıp akşamdan ıslatın. Ertesi gün haşlayıp suyunu süzün.
  • 2
    Blender'in içine haşlanmış nohudu, haşlanmış pancarı, sarımsak, tuz, karabiber, kimyon, tahin, zeytinyağı ve limon suyunu koyun. Püre haline gelene dek çekin. Çok katı olursa üzerine biraz daha zeytinyağı ekleyebilirsiniz.
  • 3
    Servis tabağına aktarın. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...