Pancarlı Humus
 
                                                Pancarın canlı rengi ve tatlı aromasıyla zenginleşen bu humus, klasik lezzete modern ve sağlıklı bir dokunuş katıyor.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Nohudu bir kaba alıp akşamdan ıslatın. Ertesi gün haşlayıp suyunu süzün.
- 
                    2
                    Blender'in içine haşlanmış nohudu, haşlanmış pancarı, sarımsak, tuz, karabiber, kimyon, tahin, zeytinyağı ve limon suyunu koyun. Püre haline gelene dek çekin. Çok katı olursa üzerine biraz daha zeytinyağı ekleyebilirsiniz.
- 
                    3
                    Servis tabağına aktarın. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     YILDIZ ŞAHİNLER
                                                YILDIZ ŞAHİNLER
                                             
                                     
                                    