Pancarlı Humus

Pancarın canlı rengi ve tatlı aromasıyla zenginleşen bu humus, klasik lezzete modern ve sağlıklı bir dokunuş katıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Nohudu bir kaba alıp akşamdan ıslatın. Ertesi gün haşlayıp suyunu süzün.
-
2
Blender'in içine haşlanmış nohudu, haşlanmış pancarı, sarımsak, tuz, karabiber, kimyon, tahin, zeytinyağı ve limon suyunu koyun. Püre haline gelene dek çekin. Çok katı olursa üzerine biraz daha zeytinyağı ekleyebilirsiniz.
-
3
Servis tabağına aktarın. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL