Krem Peynirli Salatalık Dolması
                                                Hafif ve ferahlatıcı bir atıştırmalık! Taptaze salatalık dilimlerinin içi, yumuşak krem peynirle doluyor ve her lokmada mükemmel bir uyum sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Salatalıkları verev şeklinde ikiye bölün ve içlerini çıkarın. Patatesi haşlayın. Daha sonra kabuklarını soyup rendeleyin ve geniş bir kaba alın. Kalan malzemeyi üzerine ekleyip harmanlayın. Hazırladığınız harcı salatalıklara paylaştırın.
 - 
                    2
                    1 saat buzdolabında bekletin. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirdikten sonra servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL