Kış Sebzeleriyle Karışık Kızartma

Kış Sebzeleriyle Karışık Kızartma

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifiyle kış sebzeleriyle karışık kızartma...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bal kabağını, pancarı, kerevizi ve mor soğanın kabuklarını soyun. Sebzeleri iri küpler halinde doğrayın. Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirin.
  • 2
    Üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Tuz serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
  • 3
    Süzme yoğurdu bir kaba alın. Sarımsakları rendeleyin ve yoğurdun içine ekleyip çırpın. Yoğurdu servis tabağına yayın. Üzerine pişen sıcak sebzeleri yayın. Ceviz, kıyılmış maydanoz ve narla süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...