Kış Sebzeleriyle Karışık Kızartma

Kış Sebzeleriyle Karışık Kızartma

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifiyle kış sebzeleriyle karışık kızartma...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bal kabağını, pancarı, kerevizi ve mor soğanın kabuklarını soyun. Sebzeleri iri küpler halinde doğrayın. Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirin.
  • 2
    Üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Tuz serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
  • 3
    Süzme yoğurdu bir kaba alın. Sarımsakları rendeleyin ve yoğurdun içine ekleyip çırpın. Yoğurdu servis tabağına yayın. Üzerine pişen sıcak sebzeleri yayın. Ceviz, kıyılmış maydanoz ve narla süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...