Balığı temizleyin ve yıkayıp, süzün. Filetosunu çıkarın ve iri parçalar halinde kesin. Derin bir kapta köri, zencefil, zeytinyağı ve tuzu karıştırın. Balığı bu sosun içinde yarım saat bekletin ve yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı çevirin.
Safran, bal ve sirkeyi bir tencerede kaynatıp, soğuması için kenara alın. Ayıklanmış sarımsak, kuş üzümü, dolmalık fıstık, defne-mersin yaprağı, karanfil, kakule ve tuzu bir kapta karıştırın.
Orta büyüklükte bir güveç kabının içine kuş üzümlü karışımdan 2 yemek kaşığı koyun. Üzerine birkaç adet balık parçası en üste de ballı karışımdan 2 yemek kaşığı gezdirin.
Malzemelerin tamamı bitene kadar işleme devam edin (en üste dökeceğiniz ballı karışımdan az kalmışsa biraz zeytinyağı gezdirebilirsiniz). Üzerine bir tabak yerleştirin ve bu şekilde buzdolabında 4 gün bekletin. Daha sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.