Bu sırada krema, süt, toz şeker ve ince rendelenmiş limon kabuğunu küçük bir tencereye alın. Kısık ateşte, karıştırarak ısıtın. Kaynamadan hemen önce ocaktan alın.
Suda yumuşamış jelatin yapraklarını sudan çıkarın, fazla suyunu hafifçe sıkarak alın ve sıcak karışıma ekleyin. Karıştırarak tamamen eritin. Vanilya özütünü ilave edin.
Karışımı süzgeçten geçirerek pürüzsüz hâle getirin. Bardak ya da kaselere eşit şekilde paylaştırın. Oda sıcaklığına geldikten sonra üzerini kapatıp buzdolabına alın. En az 4 saat soğutun.
Limon sos için limonun suyunu sıkın, küçük bir sos tenceresine alın. Üzerine mısır nişastası, pudra şekeri ve toz şekeri ekleyin. Kısık ateşte, karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.