Karabuğday Hafif Filiz Tatlı

Karabuğday Hafif Filiz Tatlı

Karabuğday hafif filiz tatlı nasıl yapılır? Tüm detaylarıyla akşam çayınızı süsleyecek karabuğday hafif filiz tatlı tarifi burada...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İncir, 1/3 karabuğday filizi, kuru üzüm, kakao ve suyu blenderden geçirip kenara alın. Muzları dilimleyip iki adet servis bardağına pay edin.
  • 2
    Üzerlerine yaban mersininin yarısını ve 1'er yemek kaşığı süzme yoğurdu yerleştirin. Karabuğday filizlerinin yarısını bardaklara serpiştirip, üzerilerine incirli karışımı koyun.
  • 3
    Kalan karabuğday filizlerini serpiştirip, muz, yaban mersini ve yoğurdu yerleştirin. Arzuya göre karabuğday filizleri ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...