Havuç Tatlısı Tarifi
Sütlü tatlı sevenlere farklı ve leziz bir tarif havuç tatlısı tarifi... Tatlı sevenlerden tam not alacak harika hafif olan havuç tatlısı nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Havuçları temizleyip bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Kaynamaya başladıktan itibaren 10 dakika haşlayın.
 - 
                    2
                    Havuçları sudan alın. Ilındıktan sonra rendenin ince tarafıyla rendeleyin. Yer fıstığını incecik dövün.Toz şeker ve nişastayı 1 su bardağı suda eritin.
 - 
                    3
                    Üzerine vanilya ekleyip karıştırın ve bir tencereye alın. Havucu katın ve karıştırarak koyulaşana dek pişirin. Yer fıstığını muhallebiye ekleyip ocaktan alın.
 - 
                    4
                    Kare ya da dikdörtgen cam bir kabı suyla hafifçe ıslatın. Tatlıyı kaba dökün. Ilındıktan sonra buzdolabına koyup iyice soğutun. Arzunuza göre dilimleyin.
 - 
                    5
                    Rendelenmiş hindistan cevizi ve limon kabuğunu karıştırın. Dilimlerin kenarını bu karışıma bulayıp servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL