Granolalı, Dondurmalı Şeftali Püresi
 
                                                Sıcak yaz günlerinde ferahlamak için hazırlayabileceğiniz bu tatlı rafine şeker kullanılmadan hazırlandı. Hem sağlıklı, hem de serin serin ikram edilebilen gronalalı ve dondurmalı şeftali püresini; damak tadınıza göre Antep fıstığı veya kavrulmuş, kıyılmış fındık ile de servis yapabilirsiniz.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Bir tencere dolusu suyu iyice kaynatın. Şeftalileri kaynar suda 4 dakika haşlayıp poşe yapın. Sudan alıp kabuklarını soyun ve püre haline getirin. 
- 
                    2
                    Granolayı balla karıştırın. Servis kadehine ya da kaseye önce ballı granolayı sonra üzerine şeftali püresini yerleştirin. 
- 
                    3
                    Haşhaş tohumları püre haline getirilmiş şeftalinin üzerine serpiştirin. Dondurma ile birlikte servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    