Muhallebisi için suyu bir tencereye alın. Buğday nişastasını ekleyin. Topaklanmaması için orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Muhallebi kıvamına gelip göz göz olunca altını kapatın.
Hafif ılındığında geniş, düz bir kaba dökün. Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabına alıp en az 3-4 saat bekletin. Katılaşınca küçük küpler halinde doğrayın.
Şerbeti için soğuk suyu karıştırma kabına alın. Toz şekeri ekleyip karıştırın. Şeker eridikten sonra vişne suyunu ve gül suyunu ilave edin. Buzdolabında 2-3 saat bekletin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.