Yoğurtlu Köy Mantısı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Su, bir tutam tuz ve zeytinyağını bir tencereye alıp kaynamaya bırakın. Kaynayan suya 1 paket mantıyı atıp 10 dakika kaynatın. Hamur haşlanınca kevgirle tencereden servis tabağına alın. Küçük bir tavada tereyağını eritin. Kırmızıbiber ekleyerek kavurun. Ocaktan alın. Yoğurda sarmısağı ekleyip karıştırın. Servis tabağındaki mantının üzerine yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine biberli yağı gezdirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...