Üzüm Pekmezli Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK etini haşlayın ve süzün. Elinizle didikleyip, kenara alın. Makarnayı tuz ve az sıvıyağ eklediğiniz suda, 10-12 dakika haşlayın. Süzdükten sonra servis tabağına alın. Tavaya aldığınız tereyağında arpacık soğanı hafif rengi dönene kadar çevirin. İçine pekmez ve tozşeker karışımını ilave edin. Karamelize olana dekkavurun. Tavuğu ilave edip, 1 dakika kadar kavurmaya devam edin. Harcı makarnanın üzerine boşaltın ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL