Semizotlu Çin Makarnası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çin makarnasının tamamını kaynamış suda 5 dakika haşlayıp süzün ve servis tabağına alın. Semizotlarını çok küçük olmayacak şekilde doğrayıp makarnanın üzerine yerleştirin. Sarmısakları dövün. Ayrı bir kapta, yoğurt, nane, limon suyu, zeytinyağı ve sarmısağı karıştırıp tuz ekleyin. Hazırladığınız karışımı, semizotlu makarnanın üzerine gezdirin. Kiraz domateslerle süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...