Porçini Mantarlı Spagetti

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları, üzerlerine çıkacak kadar sıcak suya koyun ve bekletin. Tencereye yeteri miktarda su alın ve bulyonları içine atıp kaynamaya bırakın. Su kaynayınca makarnaları ekleyip, hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Süzdüğünüz makarnayı fırın kabına koyun (makarnayı süzerken soğuk su ile yıkamayın). Ayrı bir kapta krema, yumurta, tuz ve karabiberi çırpın. Bu karışımı makarnanın üzerine gezdirin ve çatalla karıştırın. Mantarları sudan alın ve makarnaya karıştırın. Rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını da ekleyip, yine karıştırın. En üste kalan peyniri serpip, 170 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.