Patatesli Fasulye Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİ haşlayıp, rendeleyin. Yumurta, karabiber ve tuz ekleyin. Yoğurarak azar azar un ilave edin ve ele yapışmayacak bir hamur elde edin. Hamuru bezelere ayırıp, elinizle yuvarlayarak ince uzun rulolar elde edin. Fasulye tanesi büyüklüğünde kesip, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş kaynar tuzlu suda haşlayın. Kıyılmış dereotu ilave edip harmanlayın ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...