Makarna Tava
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Makarnayı tuzlu suda haşlayın ve süzün. Bir kasede yumurtaları çırpın. İnce doğranmış dil peyniri, tereyağı, tuz, karabiber, hindistancevizi, dilimlenmiş salam ve 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peynirini de yumurtaya ekleyip, çırpın. En son olarak makarnayı ilave edip iyice karıştırın. Geniş bir tavaya sıvıyağı koyun. İyice kızınca makarnayı tavaya alın. Alt yüzü börek gibi kızarana dek pişirin. Ters çevirip diğer yüzünü de iyice kızartın. Dilimleyip sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL