HAMUR malzemesinin tümünü derin bir kapta, kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene dek yoğurun. 15 dakika dinlendirip, 3 parçaya ayırın. Her birini un yardımıyla 2 mm kalınlığında açın. Çay bardağının ağız kısmı ile yuvarlaklar çıkartın. İçi hazırlamak için, tavuk kıyması ve kıyılmış soğanı tereyağında kavurup ocaktan alın. Pirinç, tuz ve karabiberi ilave ederek, karıştırın. Hazırladığınız iç malzemeyi yuvarlak hamurların ortasına paylaştırıp kapatın. Hamurların kenarlarına çatal ucu bastırarak şekil verin. Kızgın sıvıyağda kızartarak servis tabağına alın. Üzeri için, sarmısakları incecik kıyarak yoğurtla karıştırın. Kırmızıbiberi tereyağında kızdırın. Mantının üzerine yoğurtlu karışımı, onun da üzerine kırmızıbiberli karışımı gezdirerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.