Chinese Dumpling

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    HAMUR için önce kuru mayayı, 1 çorba kaşığı tozşekerle birlikte çok az ılık suyun içinde karıştırarak çözün. Kabarması için bekleyin. Kabaran mayayı un, kabartma tozu ve ılık suyla karıştırıp yoğurun. 1 çorba kaşığı sıvıyağ ekleyip tekrar yoğurun. Hamurun üzerine nemli bir bez örterek yarım saat dinlendirin. İç malzemesi için pırasanın beyaz kısmı ve taze soğanı çok ince kıyın. Tavuk kıyması, pırasa, taze soğan, zencefil, soya sosu, beyaz şarap, tuz, beyaz biber, tozşeker, susamyağı ve suyu karıştırın. Hamur kabardıktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın. Hamur bezelerini düz bir zeminde 7-8 cm çapında merdaneyle açın. Hamurlara iç malzemesinden koyup bohça şeklinde kapatın. Buharda 8 dakika pişirdikten sonra soya sosu ile birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.