Beyaz Peynirli ve Fındıklı Erişte
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BİR tencereye bol su koyup içine tuz ve 1 çorba sıvıyağ ekleyin. Kaynadıktan sonra erişteleri ekleyin. Erişteler diri kalacak şekilde haşlayıp süzün. Tencereye 2 çorba kaşığı sıvıyağ koyup erişteleri birkaç dakika çevirin. Diğer tarafta mantarları dörde bölün, biberi ince uzun (jülyen) doğrayın. Mantar ve biberi, ayrı kaplarda ve 1'er çorba kaşığı sıvıyağda 2-3 dakika soteleyin. Beyaz peyniri küp doğrayın. Erişteleri servis tabağına alın. Üzerine mantar, kırmızı biber, peynir ve fındık serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL