Acı Soslu Mantarlı Pane

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ZEYTİNYAĞINI tavaya koyup, piyazlık doğranmış soğan ve ezilmiş sarmısağı kavurun. Küçük doğranmış kestane mantarı ve domatesi ekleyip, kaynatın. Acısos, kırmızı pulbiber, zeytin, karabiber, fesleğen ve tuz ilave ederek sos hazırlayın. Orta dirilikte haşlanmış penne makarnaya ilave edip, karıştırarak çukur makarna tabağında parmesan peyniri ile birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...