Tuzlu Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patatesleri rendeleyin. Üzerine bütün malzemeyi ekleyip yoğurun. Sonra merdaneyle yarım cm kalınlığında açıp, kare şeklinde küçük keserek, ortalarına zeytin, kaşar ve beyaz peynir koyun.
-
2
Küçük hamur parçalarını, karşılıklı köşelerini birleştirerek, katlayın. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, üzerleri kızarana dek pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL