Tahinli Cevizli Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Unu geniş bir kaba alıp ortasını havuz şeklinde açın. Tahin, yumurta, margarin ve pudra şekeri ilave edip, özleşene dek yoğurun. Toz fındığı ilave edip yeniden yoğurun.
-
2
Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Avucunuzda yuvarlayıp, üzerine bastırarak şekillendirin. Yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Birer parça ceviz yerleştirin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 20 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL