Kurabiye Ağacı

Kurabiye ağacı, sofralarınıza yenilik getirecek bir tarif.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tüm malzemeyi yoğurup, katı bir hamur elde edin. Buzdolabının alt rafında 20 dakika dinlendirip, merdane yardımıyla açın. Kurabiye kalıplarıyla kesip, ip geçirilecek yerlerinden delikler açın.
-
2
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika pişirin. Delik yerlerinden ip geçirip, ılık veya soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL