Kremalı ve Zeytin Ezmeli Tuzlu Bisküvi

Leziz kremalı ve zeytin ezmeli tuzlu bisküvi tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tereyağı, yumurta sarısı, hardal, rendelenmiş kaşar peyniri, pul biber, un ve tuzu derin bir kapta iyice yoğurun. Unlanmış düz bir tezgahın üzerinde merdane yardımıyla yarım cm kalınlığında açın ve 5 cm x 5 cm'lik kareler kesin.

  • 2

    Unlanmış ve yağlanmış fırın tepsisine dizip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Soğuması için bir kenara alın. Kreması için krema, lor peyniri, kapari, maydanoz ve zeytin ezmesini robottan geçirin. İki bisküvi arasına kremadan koyup, kapatın ve bisküvi ile krema bitene kadar aynı işleme devam edin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.