Elmalı Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bisküvileri fırın kabına dizin. Üzerine ince dilimlenmiş elmaları dizin. Üzerine iri kıyım ceviz ve tarçın serpin. Dilerseniz kuru üzüm de kullanabilirsiniz.
-
2
2 yumurtayı ve şekeri mikserle iyice çırpın. Elenmiş unu ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın ve bu karışımı elmaların üzerine dökün... 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin.
-
3
Pişen bisküvileri fırından alıp ılınmasını bekleyin. Üzerine pudra şekeri serpin ve su bardağı yardımıyla yuvarlaklar kesip servis tabağına alın. Soğuyunca servis yapın...
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL