Çıtır Elma Halkaları
Elmalı turtanın farklı bir versiyonuna ne dersiniz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Elmayı yarım cm kalınlığında dilimleyin. Toz şeker ve tarçını karıştırıp elma dilimlerini bulayın. Milföy hamurunu köşeli kesin.
-
2
Elma diliminin ortasına yerleştirip kestiğiniz kenarları ortaya doğru kapatın.
-
3
Ortadaki boşluğa ceviz doldurun ve üzerine tarçınlı karışımdan serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında nar gibi olana kadar pişirin.
-
4
Üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL