Çıtır Elma Halkaları
Elmalı turtanın farklı bir versiyonuna ne dersiniz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Elmayı yarım cm kalınlığında dilimleyin. Toz şeker ve tarçını karıştırıp elma dilimlerini bulayın. Milföy hamurunu köşeli kesin.
-
2
Elma diliminin ortasına yerleştirip kestiğiniz kenarları ortaya doğru kapatın.
-
3
Ortadaki boşluğa ceviz doldurun ve üzerine tarçınlı karışımdan serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında nar gibi olana kadar pişirin.
-
4
Üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL