Çikolata Soslu Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtaların ak ve sarılarını ayırın. Yumurta sarılarına margarini ekleyip, karıştırın. Şeker, un ve kabartma tozunu ilave edin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın. Hamurdan küçük parçalar kopartın.
-
2
Elinizle şekil verin ve üzerine hafifçe bastırın. Hamurun bir yüzünü yumurta akına bulayın ve fındık içi serpin. Tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında hafifçe pembeleşene dek pişirin.
-
3
Üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata gezdirip,soğuduktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL