Balkabaklı Milföy

Balkabaklı Milföy

Leziz balkabaklı milföy tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    2 dilim balkabağını zar şeklinde doğrayın. 4 yemek kaşığı toz şeker ilavesiyle kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Tarçın ve karanfil ekleyip, soğumasını bekleyin.

  • 2

    3 adet milföyden dörder adet kare kesip, toplam 12 adet hamur elde edin. Kabaklı harcı milföylerin üzerine paylaştırıp, bohça şeklinde katlayın ve ortalarına yarımşar ceviz yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşene kadar tutup, üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...