Derin bir kaba oda sıcaklığındaki tereyağını ve ayçiçeği yağını koyun. Yumurta, pudra şekeri ve badem ununu ekleyerek iyice karıştırın. Vanilya, kabartma tozu ve azar azar unu ekleyin. Yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur yoğurun.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizle şekil verin. Parmaklarınızla yanlarından bastırarak üçgen şekli verin. Dilerseniz farklı şekiller de verebilirsiniz. Tüm malzeme bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın.
Her birinin üzerine birer badem yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Alt kısımları hafif pembeleşmeli. Fırından çıkarıp, soğuduktan sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.