Acılı Kurabiye

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtanın akını ve sarısını ayırın. Margarin, sirke, yumurta akı, pul biber ve tuzu bir yoğurma kabına alıp karıştırın. Un ve kabartma tozunu ilave edip, bütün malzemeyi yoğurun.
-
2
Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve dilediğiniz gibi şekillendirin. Kurabiyeleri yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve fazla bastırmadan çatalla çizikler oluşturun.
-
3
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri hafif kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL